Om oss

Våre fotografer har en lidenskap for fotografering og opplevelser. Dette er en fin kombinasjon som motiverer oss til å reise mer, oppleve mer og gjøre mer for å bli enda flinkere på det vi elsker – å ta bilder. Vi er opptatt av å fange de fantastiske øyeblikkene, og da må man være tilstede der de skjer. Vår kjærlighet til utendørs opplevelser, være seg en konsert, tur i parken eller en tur i fjellet, sommer som vinter, har blitt til et levebrød gjennom å fotografere opplevelsene samtidig. Vi er dypt takknemlige for å kunne leve av vår lidenskap, og vi ønsker å dele vår erfaring og kunnskap slik at flere kan ta del i dette eventyret.

Utendørsfotografering

Gjennom mange år med fotografering utendørs, har det gitt oss et øye for det uventede og evne til å reagere raskt på nye situasjoner. Dette gir oss muligheten til å hente ut det beste fra de varierte stemninger, kombinert med det ville landskapet og uregjerlige været som vi har her i nord. Vi har ingen grenser for hvilke oppdrag vi tar på oss utendørs. Med referanse til våre egne interesser, er det i hovedsak friluftsliv, sportsarrangementer og konserter som fyller størsteparten av vår portefølje. Men alle forespørsler blir behandlet personlig av en av våre fotografer (mest fordi vi ikke har noen assistenter, her gjør vi alt selv), så ikke nøl med å komme med ditt ønske.

Vi er der det skjer

Ønsker du å ta studiobilder, så kan vi dessverre ikke hjelpe deg. Vi har ikke noe studio. Vi ønsker å fotografere under naturlige omgivelser, for å fange øyeblikket på best mulig måte. Hvis det er i parken, på hytta, i skibakken eller ombord på en båt, så tar vi bildene der. For oss handler fotograferingen om ekte mennesker, så la oss lage et bilde av øyeblikket som du eller dere vil huske for alltid. Det er historien som er viktigst: ekte mennesker, ekte historier, ekte øyeblikk.

Du skal ikke komme til oss, vi kommer til deg (men gi oss gjerne en lyd først slik at vi finner deg). Vi har utstyr og kameraer som passer til de fleste situasjoner, ikke tenk på det. Gi oss heller en utfordring, og vi tar oppdraget umiddelbart.

En pris – full pakke

Hos oss får du ikke mange alternativer når det kommer til pris og produkter. Liker vi oppdraget og du liker prisen, så har vi en avtale. Dette er vår lidenskap, og vi vil bruke energi på lidenskapen vår, ikke på tusen forskjellige alternativer for hva som inkluderes i fotograferingen. Du får tilgang til alt av materiale som vi fotograferer, både råbilder og retusjerte bilder, så kan du velge selv hva du liker. Det er dine øyeblikk vi fanger, selvfølelig skal du ha tilgang til dem uten å måtte punge ut mer penger for det.

Vi setter pris på om vi kan bruke noen av bildene til websiden eller promotering av selskapet vårt. Men da spør vi først, og dere står helt fritt til å si ja eller nei. Takk.

Privacy Policy